Haftalık gazeteler  Kahramanmaraş Gazetesi, Özgürhaber Gazetesi, Kimlik Gazetesi, Medya Gazetesi, Maraş Son Haber Gazetesi, Kahraman Haber Gazetesi  temsilcileri ile sabah çayında bir araya gelen Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya: “ mülkiyeti kurumumuza ait Trabzon bulvarı üzerin deki binamızın geriye yatması ve çürük olması sebebi ile acil olarak kiralık yer bularak binayı boşalttı..
     
Kahramanmaraş Diş Hastanesi yanında kurumumuza verilen 12 dönüm alan üzerine, vergi daireleri, vergi denetmenleri ve Maliye biriminin tamamını bir çatı altında toplayacak binamızı kısa sürede yaparak kendi yerimize geçmek için çalışıyoruz..
     
Hedefimiz: Aksu Vergi Dairesi ve Aslanbey Vergi Dairesi eski binalarını bir firmaya vererek, kat karşılığı gibi, yada arsa karşılığı gibi devletten beş kuruş çıkmadan yeni binamızı yaptırmak istiyoruz bunun için de çalışmalar devam ediyor, Kahramanmaraşlı iş adamları, müteahhit firmalarımız, Trabzon Caddesi Özel idare binası karşısındaki mülkiyeti maliye ye ait binaları almak isteyenler bizlere tekliflerini suna bilirler,” dedi.
 

   
Gazeteciler: Bekir Doğan, Mehmet Fikseci, Neşe Yıldızhan, Adem Gemci, Halil Hınaz, İsmail Koyuncu, ile bir süre sohbet eden yeni başkanımız İbrahim Kaya: “ Ben 1979 yılında Gaziantep ili İslahiye ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini İslahiye de tamamladı. 1998 yılında KSÜ Muhasebe Bölümünden mezun oldu. 1998 yılında Adana Defterdarlığında göreve başladı. 2003 yılında KSÜ İİBF İşletme Bölümünden mezun oldu.  2005 yılında Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak göreve başlayıp 2009 yılında Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Denetmeni olarak atandı. 2011-2013 yılları arasında Malatya ve Kahramanmaraş KOÖM Grup Başkanlıklarında Vergi Müfettişi olarak çalıştı. 2014 yılından itibaren  Kahramanmaraş KOÖM Grup Başkanlığında Grup Başkan Yardımcılığı yaptı.
   

       
2014 Ekim ayından itibaren Hatay KOÖM Grup Başkanlığında, Grup Başkanı olarak görev yapmakta iken, 15.10.2015 tarihinde Maliye Bakanlığınca Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı olarak atanmıştır.  evli ve üç çocuk babasıyım..” diyerek kendisini kısaca tanıtan İbrahim Kaya: “ Allah nasip ederse Kahramanmaraş’a yakışan bir bina yapacağız üstelik de bunu eski binamızı satarak devlet kasasından beş kuruş çıkarmadan yapmak istiyoruz ,” diye konuştu..
   
FİRMALARIMIZ KURUMSALLAŞIYOR !
Türkiye de Kahramanmaraş vergisini veren, özverili çalışan illerimizden biri diyen Kaya: “ Kahramanmaraş’ta firmalarımız kurumsallaşıyor, burada oturmuş köklü bir muhasebe sistemi var, mükellef açısından sıkıntı yok ancak, fiziki mekan sıkıntısı var onuda önümüzdeki yıllar da çözdüğümüzde Kahramanmaraş daha güzel hizmetleri alacaktır,” dedi.
Editör: Haber Merkezi