Kamu Görevinden İstifa Ettikten Sonra İlk Kurumsal Ziyaretimizi Yeni Göreve Başlayan Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanını Ziyaret Ederek Başladıklarını İfade Eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Kaya Konuşmasında Seçimlerin Önemine Değindi. Ayrıca Ak Parti hükümeti döneminde kadınların seçilme oranının arttığını ve hür iradelerini ortaya koyma noktasında önemli gelişmeler olduğunu söyleyen Kaya yine Ak Parti döneminde kadın çalışan istihdamında gözle görülür bir artış olduğunu ve çalışma hayatına daha fazla katkı sunduklarını söyledi.

Mutlu Kaya ayrıca daha önce yaptığı kadın emeği araştırmasında kadınların ev ve işyerindeki sorumluklarının ağırlığı nedeniyle kendilerini psikososyal olarak tükenmiş olduklarını belirterek bununla beraber kendilerine ve ailelerine yetemediklerini belirtti.
Ak Parti döneminde yaşanan bu sorunların çözümü noktasında önemli adımlar atıldığını bu kapsamda süt izni ve doğum izni konularında yasal düzenlemelerin yapıldığını belirtti.
Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç’ta Mutlu Kaya ve ekibine teşekkür Etti.
Editör: Haber Merkezi