Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un önderliğinde hizmet kalitesini sürekli artıran KASKİ Genel Müdürlüğü, bakım onarım faaliyetlerini yapan personellerine,  insan ve çevre sağlığı konusunda eğitim veriyor. 

EĞİTİMLER HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ İLE YAPILIYOR
KASKİ Genel Müdürlüğü eğitim salonunda Milli Eğitim Bakanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile iş birliğinde usta öğreticiler tarafından personellere eğitimler veriliyor. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Mesleki Eğitim Merkezi tarafından Mesleki Eğitim almak üzere başvurulmuş ve eğitimlerin ilki başlamış olup; 1.grup 25.04.2016/29.04.2016 tarihlerinde, 2. Grup 02.05.2016/06.05.2016 tarihlerinde eğitimleri tamamlanarak sınava tabi tutulacaklardır. Sınavda başarılı olanlara mesleki eğitim belgeleri verilecektir.



AMAÇ KALİTELİ HİZMETİ GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE VERMEK
KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok yaptığı açıklamada;

Genel Müdürlüğümüz ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ile kanalizasyon hizmeti sağlamaktadır. Yapılan imalat ve bakım onarım çalışmalarının standartlara uygun ve kaliteli yapılması için personelimize gerekli eğitimleri sürekli olarak vermekteyiz.  Çalışanlarımız bu eğitimlerle beraber vatandaşlarımıza ve çevreye karşı daha duyarlı, performans konusunda daha da üst düzeyde verim sağlayacaktır.  Bu kazanımların yanında iş sağlığı ve güvenliği noktasında daha iyi bilinçlenmiş olacaktır. Böylelikle hizmet standardımızı daha da iyileştirerek mesleki, iş sağlığı ve iş güvenliği alanında çalışanlarımız üzerinde bir farkındalık oluşturulacaktır.” Dedi

Editör: Haber Merkezi