Yeni yapılanma hakkında açıklama yapan Genel Müdür Mustafa ALTUNOK, kurumumuzun verimliliğini daha da artırmak için ‘’Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet ERKOÇ’un talimatlarıyla teşkilat yapımızda değişikliğe gittik. Genel Müdürlüğümüz 1 Genel Müdür, 3 Genel Müdür Yardımcısı, 1 Teftiş Kurulu Başkanı, 1 Hukuk Müşaviri, 9 Daire Başkanı ve 30 Şube Müdürü olarak yeni teşkilat şemamız onaylandı. Bu teşkilat şemasında ihtiyaç duyulan yeni birimler kurularak eksikliklerimiz giderildi. Benzer işleri yapan birimlerimizde birleştirildi. Böylelikle ilave bir istihdam yapmadan kurum iç dinamizmimizi daha da artırmış olduk. İnşallah bunun kurumumuza ve vatandaşımıza olumlu yansıması olacak.” dedi.

DAİRE BAŞKANLIKLARINDA DEĞİŞİKLİK
Yeni Teşkilat Şemasında;  İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ile Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Dairesi Başkanlığı yerine Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanlığı kuruldu. Dolayısıyla içmesuyu ile kanal proje ve yapımları tek daire başkanlığınca yapılacak. İl genelindeki tüm tesislerimiz kurulan İşletmeler Dairesi Başkanlığı sorumluluğunda olacak. KASKİ Genel Müdürlüğü kurulduğunda sadece Kahramanmaraş İçmesuyu Arıtma Tesisi bulunmaktaydı. Şimdi ise Pazarcık-Narlı, Türkoğlu-Kılılı ve Afşin Atıksu Arıtma Tesislerinin yapımı tamamlanarak işletmeye alındı. Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yapımı devam etmekte. Elbistan Atıksu Arıtma Tesisinin fizibilitesi tamamlanma aşamasında. Diğer ilçelerde ise atıksu arıtma tesisinin proje çalışmaları başlatılıyor. Bu işlerin yönetimi ve denetimi için Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı Kuruldu. 

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU
KASKİ Genel Müdürlüğü’ nün yapmış olduğu faaliyetleri veya duyuruları afiş, broşür, basın-yayın veya sosyal medya aracılığıyla vatandaşlara duyurmak, her türlü yayın aracılığıyla ulaşan talep ve şikayetleri almak ve neticelendirmek amacıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü kuruldu.  

Editör: Haber Merkezi