Burada çalışmalar hakkında bilgi alan milletvekili, Adayı Türk İslam Karakoç, bir süre AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan ve Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la sohbet etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, yarın Tüm Kahramanmaraşlıların katılımı ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı ve Partimizin Kurucu Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan ‘Halkımız sevgisini Gösterecek dedi.

Bu gördüğümüz Müftülük alanda yarın inşallah Kahramanmaraşlı Hemşerilerimizin katılımı ile büyük bir miting yapacağız. Hem miting alanını yerinde görmek, eksiklikleri gidermek anlamında belediye başkanımız ve İl Başkanımız, la İnceledik. Milletvekili Adayı Karakoç Konuşmasına Şu Şekilde devam etti “Seçim öncesinde çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz tabi. Durmak yok koşmaya devam dedik. Ritimli bir şekilde başladık, maraton şeklinde devam ediyoruz. İnşallah böyle de devam edecek” dedi.

 “Gördüğünüz gibi hiç yorulmadık. Çok güçlüyüz bu teşkilatlarımızın gücünü gösteriyor. İnşallah seçimde de göreceksiniz, anayasayı değiştirecek 400 milletvekilini çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Hedefimiz 400 milletvekili denmişti ama biz 550 milletvekili alacak şekilde devam edeceğiz gece gündüz” dedi.

Siyasetin uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Milletvekili Karakoç, temponun seçimler yaklaştıkça artacağını söyledi.

HABER İsmail BOZDOĞAN 

Editör: Haber Merkezi