Ünlü Metin usta tarafından hazırlanan Saç kavurma ve üzerine aşure ile müşterilerine ve dostlarına bir ziyafet çeken:  Yapı malzemeleri sektörünün marka kuruluşu KARYAPI, yönetim kurulu başkanı Durmuş Karcıoğlu ,” Yenilsin, yenilenin Allah bereketini verir diyerek cömertliğini gösterdi.

    
Muharrem ayında her yıl geleneksel olarak aşure yapan, kurulduğu  2001 yılında bu yana usta ve seramik çalışanlarına zaman zaman saç kavurma ikram eden Karcıoğlu , Muharrem ayı sebebi ile bu defa aşure ve kavurmayı bir arada sundu.




Kahramanmaraş ve kurulduğu günden bu yana bölgemizin sektöründe lider kuruluşu olmayı başarmış olan Kar Yapı ve inşaat sektörü içinde her zaman farklılığını gösteriyor..

    
Durmuş Karcıoğlu : Müşteri Memnuniyetini adeta bir yaşam felsefesi olarak yorumlarken hızlı ve çözüm odaklı hizmet bilinci bugün Karyapı çalışanlarının , dostlarımız, seramik ve fayans ustaları, müşterilerimizle birlikteyiz.. mutluyum,” dedi.

    


Metin usta dan Saç Kavurma, üzerine aşure harika oldu diyen Çanakkale seramik dostları : Çanakkale Seramik, Kalekim, Kalebodur, Kale Colour, Mavi Kale, Kale Terasit, ROCA Kale, Kaledekor, Teka, Damla, Vario Dor, Vario Clic gibi sektöründe üstün markaların ürünlerini sizlere 500 m²'si kapalı showroom olmak üzere toplam 2000 m²'lik mağazada yeni ürünleri inceleme imkanı da buldular..

    
Aşure için gelenlere Kavurma dürümü sürprizi ile aşuresini ikram eden  Karyapı farkını hemen görme imkanı oldu..

    
Davette gelenler : Karyapı yönetim kurulu başkanı Durmuş Karcıoğlu teşekkür ederek güzel bir gün geçirdiler..


Editör: Haber Merkezi