Kahramanmaraş il genelinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından sokak iyileştirme çalışmalarının yapılacağı İsmet Paşa Mahallesi 14. Sokağın (Ziraat Bankası yanı) alt yapısını değiştiriyor. Çalışma kapsamında sokakta kanalizasyon ve içme suyu hattı ile yağmur ızgaraları da yenilecek. 

ESNAFTAN KASKİ’YE TEŞEKKÜR
Sokaktaki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar; “Burası Kahramanmaraş’ın en merkezi yeri ama buranın alt yapısı uzun yıllar önce yapılmıştı, yapılan çalışma ile bizleri zaman zaman yaşadığımız sorunlardan kurtarıyorlar. Altyapının yenilenmesi ile birlikte sokağımızda uzun süre herhangi bir kazı çalışması yapılmayacak olması bizi ayrıca mutlu ediyor, çalışmalardan dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç ve KASKİ yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.” Dediler.  

Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte sokak iyileştirilmesi yapılacak sokakta uzun yıllar herhangi bir alt yapı sorunu olmaması hedefleniyor. 
Editör: Haber Merkezi