İnsanların el becerilerini geliştirme ve meslek edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen KAMEK kursları adeta bir halk üniversitesi gibi 7’den 70’e hizmet sunmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde verilecek olan KAMEK kurslarına kayıtlar 24 Aralık 2018-4 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile Danışma Merkezlerinde verilecek olan kurslar için kayıtlar da yine bu merkezlere yapılacak.

Elde Maraş işi (Sim-Sırma) Kursu ve Sanatsal Mozaik Kurslarına katılmak isteyenler Kültür Park Aile Danışma Merkezi’ne 24 Aralık 2018 – 4 Ocak 2019 tarihleri arasında müracaat edebilecekler.

Takı Tasarım, Elde Maraş İşi(Sim-Sırma) ve Çeyiz Ürünleri Hazırlama kurslarına katılmak isteyenler Karaziyaret Aile Danışma Merkezine 24 Aralık 2018-4 Ocak 2019 tarihleri arasında başvurarak kayıt yaptırabilirler.

Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim Programlarına katılmak isteyenler ise Gülsüm Hanım Gümüşer Aile Danışma Merkezi’ne 24 Aralık 2018-4 Ocak 2019 tarihleri arasında kayıt yaptırabilecekler.

Editör: Haber Merkezi