Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde (KAMEK) Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kurslarının kayıtları başladı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki kurs merkezinde 5-22 Eylül 2017 tarihleri arasında kayıt yapılacak olan Kamek kursların kayıt tarihi 29 Eylül 2017 Cuma gününe kadar uzatıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Yazarlık Atölyesi, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Halk Oyunları, Bağlama, Ahşap Boyama, Resim(Yağlı Boya), Kur’an-ı Kerim ve Osmanlıca alanlarında ücretsiz olarak halka hizmet verecek.

Özel İdare İş Merkezinde kurs merkezinde 5-22 Eylül 2017 tarihleri arasında kayıt yapılacak olan Kamek kurslarının da kayıt yenileme tarihi 29 Eylül 2017 Cuma gününe kadar uzatılırken, Yönetici Asistanlığı, Osmanlıca, Kanun, Keman, Kuaförlük, Klarnet, Dış Ticaret, Bağlama, Ritim(Bendir),Ney, Ud ve Özel Gün ve Nikah Şekeri Hazırlama alanlarında kayıt yaptıran kursiyerlere ücretsiz olarak kurs verilecek.
Editör: Haber Merkezi