Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları ile Kahramanmaraş il genelinde içme suyu sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan KASKİ Genel Müdürlüğü, Göksun ilçesine bağlı Kaleköy Mahallesinde yeni açılan sondaj kuyusu ile mahallenin yıllardır süren içme suyu sorununu çözüme kavuşturdu.  

SUYU OLMAYAN MAHALLEYE TANKERLE DAĞITIM YAPILIYORDU

Daha önce içme suyu bulunmayan Kaleköy mahallesinde özellikle yaz aylarında yaşanan sıkıntılar nedediyle tankerle içme suyu dağıtımı yapılıyordu.  Çalışmaları kapsamında bir adet içme suyu sondaj kuyusunun yanı sıra mahalleye su verebilmek amacıyla sondaj kuyusunun olduğu bölgeye KASKİ ekiplerince enerji nakil hatları çekildi. Bir kilometrelik içme suyu terfi hattı yapıldı.  

MUHTAR ZİHNİ ZOR BAŞKAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR ETTİ  
Kaleköy Mahallesinin içme suyuna kavuşması ile ilgili olarak memnuniyetini dile getiren Muhtar Zihni Zor; “Mahallemizin Kale mevkiinde içme suyu bulunmuyordu, özellikle yaz aylarında çok sıkıntı yaşıyorduk. KASKİ tarafından mahallemizde tankerlerle içme suyu takviyesi yapılıyordu. Yapılan bu çalışmalarla su sorunumuz artık bitti. Bu çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve KASKİ yetkililerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Editör: Haber Merkezi