Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 20 Şubat Pazar günü (yarın) iki etkinlik birden düzenlenecek. Sahne Maraş oyuncularının sahneleyeceği ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ isimli çocuk oyunu ve Türk Sanat Müziği konseri Kahramanmaraşlılarla buluşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri hız kesmeden sürüyor. Etkinlikler kapsamında, tiyatro gösterileri, konser, konferans, söyleşi gibi pek çok etkinlik sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 20 Şubat Pazar günü (yarın) Sahne Maraş tiyatro okulu öğrencileri ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ isimli oyunla miniklerin karşısına çıkacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde saat 13.00 ve 15.00’da iki seans şeklinde düzenlenecek etkinliğe tüm çocuklar davet edildi. Sahnelenecek oyunun biletleri Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 20 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek diğer bir etkinlikte ise ‘Güfteden Besteye’ isimli Türk Sanat Müziği konseri dinleyicilerle buluşacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konser saat 20.00’da başlayacak. Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’nda yapılan açıklamada, düzenlenen etkinliklere tüm vatandaşlar davet edildi.

Editör: Haber Merkezi