Yaşlandıkça ehliyet almanın bir gereksinim haline geldiğini belirten Kaygısız, çevresindeki kişilerin, "Bu yaşta ehliyeti ne yapacaksın" sözlerine aldırış etmeden ilerleyen yaşına rağmen ehliyet sahibi oldu.

Torunu yaşındaki insanlarla eğitim aldığını kaydeden Kaygısız, "Kursa devam ederken hiç zorlanmadım. Gençlerle derslere girmek beni utandırmadı. Öğrenmenin yaşı yok. Şahinler Sürücü Kursu'na da çok teşekkür ediyorum. Ehliyet sahibi olabilmem için ellerinden geleni yaptılar. Her şeyi öğrettiler ve bende kursumu başarıyla tamamlayarak ehliyetime kavuştum. İlerleyen yaşıma rağmen azimle çalıştım ve sınavları yüksek puanlarla geçtim. Keşke ehliyetimi daha önce almış olsaydım. Ehliyeti aldım. İlk işim, otomobil alıp trafiğe çıkmak" dedi.

Kaygısız'ın kayıt için kursa geldiğinde, torunu ya da başka birisi için geldiğini zannettiklerini ifade eden sürücü kursu sahibi Kemal Şahin ise, “Yıllardır sürücü kursu işletiyorum. İlk kez bu yaşta birisinin ehliyet almak için başvurduğuna tanık oldum. Esme teyzemiz, derslerin tamamına eksiksiz katıldı ve sürücü belgesi almayı fazlasıyla hak etti. Başarısıyla gurur kaynağımız oldu" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi