İETT çalışanı hemşehrilerimizden Mükremin Dernek, Ali Rıza Taşyürek ve Oğuz Bilgiç’in üstün çaba özverili çalışmaları neticesinde önceki sabah 4.kez bir araya geldiler. İstanbul Andırınlılar Derneği Başkanı Hamdi Çam’ın misafirperverliğinde ve aynı zamanda toplantıya da başkanlık ve Andırınlılar Derneği yönetim kurulu üyesi Oğuz Bilgiç’in ev sahipliğinde İstanbul’un dört bir yanından elli’nin üzerinde Kahramanmaraşlı belediye personelinin katılımıyla gerçekleşti.

 Her ayın ilk Pazar sabahları geleneksel birlik ve dayanışma kahvaltıları o güne kadar vefat etmişlere, hastane köşelerinde derdine şifa arayanlar ile birlikte daha güçlü bir çatı altında yarınlara umutla mutlu bakabilmek için bir araya gelmekte.Kahramanmaraşlı kamu çalışanları başta İstanbul Büyük Şehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyeleri ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan Kahramanmaraşlılar tarafından bağımsız bir “Kahramanmaraşlı Kamu Çalışanları” olarak her ay bir araya gelmekte.

Bu ay ki toplantıya ev sahipliği yapan İstanbul Andırınlılar Derneği Başkanı Hamdi Çam ve yönetim kurulu üyeleri diğer hemşehri derneklerini de kahvaltıya davet etmişlerdi. İBB bünyesinde çalışan Mükremin Dernek başkanlığında Oğuz Bilgiç ve Ali Rıza Taşyürek öncülüğünde ve üstün çabalarıyla kurulan “Kahramanmaraşlı Kamu Çalışanları” sosyal platformu kahvaltısına bu ay Trabzon Kahramanmaraş Kardeşlik Köprüsü Derneği Başkanvekili Eyüp K Kılcı ve Ekinözü (Celader) Dernek Başkanı Nuri Kesgin de katılarak hemşehrileriyle bir araya geldiler. İkitelli İETT garajından Pendik İETT garajına, Kurtköy’den Büyükçekmece’ye nerede bir Kahramanmaraşlı kamu çalışanı hemşehrimiz varsa ulaşan ve ulaşılamayana da ulaşmaya çalışılmasına yönelik çalışmalarla birlikte, sms duyuru sistemi kurulmasına, her ay toplantıların basın aracılığıyla da kamuoyuna duyurulmaya başladığı konu ve konu başlıkları konuşuldu. Geçmişe rahmet, geleceğe ve derdine, hastalığına şifa bekleyenlere de dua edildi.

 

 

Editör: Haber Merkezi