Piazza AVM, çocukların 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşamaları için Piazza Çocuk Kulübü bünyesinde bir dizi etkinlik düzenledi. Minik Kemancılar Keman Resitali, Küçük Doktorlar Atölyesi ve Yüz Boyama Atölyesi gibi hem eğlenceli hem de eğitici etkinlikler, Kahramanmaraşlı çocukların 23 Nisan neşesine neşe kattı.

YÜZLERİNİ BOYATTILAR, RESİTAL DİNLEDİLER
AVM’nin etkinlik alanındaki Minik Kemancılar Keman Resitali, dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. “Minik Kemancılar”, kendilerini izleyen ziyaretçileri çaldıkları müziklerle coştururken Yüz Boyama ve Küçük Doktorlar atölyeleri ise çocukların akınına uğradı.


Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak, bilgi ve becerilerini artırmak, boş zamanlarını kaliteli biçimde değerlendirmelerine olanak tanımak için faaliyetlerini sürdüren Çocuk Kulübü Atölyeleri’nde küçükler, hem öğretici hem de eğlenceli deneyimler yaşadı. Yüz Boyama Atölyesi’nde, yüzleri ilginç sevimli ifadelere dönüştürülen çocuklar, birbirlerini kahkahalarla izledi. 

VÜCUDUMUZU TANIDILAR
Çocukların boy ve kilo ölçümlerinin yapıldığı Küçük Doktorlar Atölyesi’nin konukları ise uzman hekimlerin maketler üzerinden anlatımlarıyla insan vücudundaki organları tanıdı.

Gün boyu müzik ziyafetinin sürdüğü, hareketli şarkıların neşeli çocuk çığlıklarına karıştığı Piazza AVM’nin minik ziyaretçileri 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. 23 Nisan etkinlikleri programı kapsamında çocuklara, Türk Bayrağı ve çeşitli promosyon ürünleri de dağıtıldı.

SERTİFİKA VERİLDİ

4 seans halinde gerçekleşen etkinliklerde çocukların boy ve kilo ölçümleri de yapıldı. Sağlık konusunda soruların da yöneltildiği çocuklara etkinlik sonunda katılım sertifikaları  da verildi. Üzerlerindeki bembeyaz önlükleri ve boyunlarında asılı steteskoplarıyla eğlenerek öğrenen çocukların 23 Nisan anıları onları izleyen aileleri tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülenerek ölümsüzleştirildi.

Editör: Haber Merkezi