Kahramanmaraşlı çocuklar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “Eskimo Kasabası” etkinliğinde, Kuzey Kutbu’nda kar, kış ve buz içinde yaşam süren Eskimoların sıra dışı dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu. Etkinliğe katılan çocuklar, eğlencenin tadına vardı.

Daha çok moda, daha çok lezzet, daha fazla keyif ve eğlence anlayışıyla şehrin yeni yüzü olan Kahramanmaraş Piazza AVM’de, çocuklara yönelik sürprizler bitmiyor. Piazza AVM, Kuzey Kutbu’nda yaşayan Eskimoların renkli dünyasını, Kahramanmaraşlı çocukların ayağına getirdi. Buz pistine kurulan “Eskimo Kasabası”nda çocuklar, Eskimoların yaşadığı coğrafyaya özgü aktiviteler ile eğlencenin tadını çıkardı.



14.00-17.00 saatleri arasında, birer saatten 4 seans halinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, Eskimo kıyafetlerini giydikten sonra, buzlu seksek, balık tutma, buz kaydırağı, Eskimo evinde çizgi film izlemenin yanı sıra birbirinden güzel etkinliklere katıldı. Çocuklar, etkinlik sayesinde yeni bir kültürü tanıma fırsatı bulurken, keyifli anlar geçirdi.
Editör: Haber Merkezi