Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 5 noktada, 30 personelden oluşan 8 ekip günde bin 600 çalışan aşılanıyor.

Yurt genelinde pandemi salgının ve aşılama sayısında rekora imza atan sağlık çalışanlarına tebrik ve destek ziyaretinde bulunan Ülkü Ocakları Dursun Nar, “Öncelikli olarak sağlık çalışanlarımızın bir kez daha teşekkür ederim. Pandemi sürecinde gecelerini gündüze katarak, ciddi bir mücadele veriyorlar. Bizlerde bu mücadeleye bizatihi şahit olduk.  Her platformda her alanda söylediğimiz gibi onlara şükranlarımızı sunmak adına bugünde Türk Sağlık Sen Kahramanmaraş Şube Başkanımız Mehmet Özer ile birlikte organize sanayi bölgesinde fabrika çalışanlarına aşı vurmak için üniteler oluşturulmuş. Bizlerde kendilerini ziyaret ederek bilgiler aldık” dedi.

Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarına çiçek hediye eden Türk Sağlık Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özer ise, “Kahraman sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin sağlık personeli tüm vatandaşlarımızın hizmetinde. Pandemide filyasyon ekibi olarak sahada olan sağlık personeli aşı için mücadele ediyor. Kahramanmaraş’ın değişik bölgelerinde sağlık müdürlüğü tarafından oluşturulan lokasyonlarda arkadaşlarımız aşılama yapıyor. Bizde Türk Sağlık Sen olarak onların yalınız olmadığını onlara destek olmak amacıyla Ülkü Ocakları Başkanımız Dursun Nar ile birlikte ziyaret ettik. Sağlık çalışanları özlük haklarının iyileştirilmesini istiyor. Sağlık çalışanları bakanlığın yanlarında olmalarını istiyor. Diğer personeller esnek çalışırken,  sağlık personelleri bu durumdan şikayetçi. Bunların düzeltilmesi ve özlük haklarının iyileştirme noktasında sağlık bakanlığından destek beklemekteler” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi