Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenleyeceği Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı, 8 Ocak 2015 Perşembe günü saat 13.00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Ak Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal’ın da katılacağı tanıtım toplantısıyla ilgili basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın şehir kimliği konusunda bilinçlendirme ve yol haritası oluşturma çalışmalarının önemli olduğunu belirtti. Başkan Erkoç, Kahramanmaraş için bir fikrim var diyen herkesi toplantıya katkı sunmaya davet etti.

Kahramanmaraş’ın insan kaynağının, iş gücü ve akademik potansiyelinin, tarihi, coğrafi, kültürel, ekonomik, sosyal ve yapısal değerlerinin ele alınacağı çalıştayın tanıtım toplantına sivil toplum kuruluşları, üniversite temsilcileri, odalar, sendikalar, kurum müdürleri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kanaat önderleri, muhtarlar ve medya mensupları davet edildi.

 



Editör: Haber Merkezi