24 Haziran Cuma günü, Baro altındaki Gümüşhan Restorandaki iftara avukatlar ve  eşleri, hakim ve savcılar, stajyer avukatlar ile Baro çalışanları katıldı.

Yaklaşık 350 kişinin katıldığı iftar programında konuşan Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, geleneksel hale getirdikleri iftara katıldıkları için tüm misafirlere teşekkür etti, ramazanlarını kutladı.



Doğu’dan gelen 6 şehit cenazesi içinde üzüntüsünü dile getiren Baro Başkanı Vahit Bağcı, yüreklerinin yandığını söyleyerek, terörü şiddetle lanetlediğini belirtti ve; “Bu ay birlik ve beraberliğimizin pekiştiği manevi ve bereketi diğer raylardan fazla olan ayda, tüm hakların savunucusu avukat arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadılar. Tüm misafirlere teşekkür ediyor, herkese hayırlı ramazanlar temenni ediyorum” diye konuştu ve son olarak sözü tekrar teröre getirerek, ülkenin terör belasından bir an önce kurtulması gerektiğini kaydetti ve güçlü devlet karşısında terörün barınamayacağını sözlerine ekledi.



İftar programına ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu ve diğer adli yetkililer de eşleri ile birlikte katıldılar.


Editör: Haber Merkezi