TBMM , TPB Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Ak Parti Onikişubat ilçe yönetimi ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi meyve ve Sebze halinde esnaf ziyareti yaparak vatandaştan 16 Nisan da evet demelerini istedi..

Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Kabzımallar Odası Başkanı Halit Orhan, Ak Parti Onikişubat İlçe yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte Hal esnafını ziyaret ederek tek tek elini sıktı..



Kahramanmaraş Kabzımallar Odası da esnafla sohbet eden , hal esnafının derdini dinleyen Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil’e hal esnafı adına teşekkür eden Halit Orhan, “ 16 Nisan da evet diyeceğiz, yeni anayasamızı destekliyoruz, Sayın başkanım Nevzat Pakdil buraya kadar gelerek bizlerin sorunları ile ilgilendi , diyerek kendilerini ziyaret eden TPB Başkanı Nevzat Pakdil’e teşekkür etti.

YERLİ ÜRETİM

TPB Başkanı Nevzat Pakdil, burada yaptığı açıklamada: “ Yerli üretim, kaportasını yaparak yerli otomobil yapmış olmayız, motoru her türlü aksamı ile yüzde yüz yerli ve milli otomobil, yüzde yüz yerli uçak, yüzde yüz yerli uzay aracı, yüzde yüz yerli ve milli ağır sanayi ve savunma sanayi kurmadığımız sürece bir yere varamayız,” dedi.

YANLIŞ ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR!

TSK veya Türkiye Suriyelileri korumak veya onların yaşam alanlarını açmak için bugün Suriye de değil, Biz Suriyeliler için orada savaşmıyoruz, Biz kendi topraklarımızı korumak gelmekte olan tehlikeyi sınırlarımızdan uzak tutmak için oradayız diyen Nevzat Pakdil, “ Siyasiler çıkıyor,” Ne işimiz var bizim Suriye de ?” diyerek algı operasyonu yapıyorlar.. olmadı, “ Suriyeli gençler burada gezsin, Biz Suriye’de onlar için ölelim mi ?” diyorlar.. algı operasyonu yapıyorlar.. Arkadaşlar biz Suriyelileri korumak için oraya girmedik, biz kendi sınır güvenliğimizi korumak, oradan giren canlı bombaları, patlayıcıları ve sınırlarımızı tehdit eden tehlikeyi yok etmek için ortadayız..



TSK Ülkemize yönelik savaş tehdidini yerinde yok etmek için orada, Suriyeliler için oraya gittiler sözleri doğru değil, buradan oy çıkarmaya çalışıyorlar..

Akçakaleye, Kilise düşen roketleri , top mermilerini, uçak savar mermilerini ve ölen vatandaşlarımızı unuttuk, siyasilerin söyledikleri söz:” Türkiye’nin ne işi var Suriye de ?” diyorlar.. Peki bizde onlara soruyoruz, sınırımızı kim koruyacak ?

Biz Sokakda gezen Suriyeli gençler için değil, kendi topraklarımızı korumak için oradayız, olmaya da devam edeceğiz, bir yandan da milli üretime hız vereceğiz,” dedi.

Türkiye’nin yerli ve milli üretim yapmadığı zaman batı bizden her zaman bir adım önde oluyor.. bu sebeple çok çalışarak çok mal üretimi yapmak zorundayız, diyen Pakdil: “Tek vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet diyerek sınırlarımızı koruyacağız, bir yandan da içerde : Yerli Otomobil, Uçak, Gemi, Füze, Elektronik sanayi olmak üzere Dünya da ne varsa tamamının yerli ve milli olanını yaparak üretip dünyaya satmak zorundayız, bu sebeple 16 Nisan çok önemli, Kahramanmaraş 15 yıldan beri hep ilk 5’in içinde yer aldı bu defa birinci olmak için hep beraber 16 Nisan da evet diyeceğiz..

Evet mi ? hep beraber evet diyormuyuz, diyeceğiz, siyaset uzlaşı olduğu zaman güzeldir. Yenikapı ruhu güzeldir.. MHP ve Ak Parti birliği güzeldir.. Türkiye’miz için el ele evet demeye varmışınız ? “ diyerek hal esnafından söz aldı..

Editör: Haber Merkezi