Piazza’da, Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalisti Mithat Bar’ın sunduğu jonglör ve akrobasi gösterisi, izleyenleri adeta büyüledi.

HEYECAN DORUĞA ÇIKTI
Alışveriş merkezinin zemin katında gerçekleştirilen gösteriye ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Piazza’nın uygun mimarisi sayesinde tüm katlardan izlenebilen gösteri, AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Türkiye’nin yakından tanıdığı jonglör ustası Mithat Bar’ın, kimi zaman tek tekerlekli bisiklet üzerinde kimi zaman da silindir şeklindeki objeler üzerinde dengede durarak, top, lobut, halka ve sopa gibi nesnelerle sunduğu gösteri ilgiyle izlendi. Jonglörün ağzından ateş çıkardığı sahneyi izleyenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. 



Tehlikeli akrobatik hareketleri ustalıkla yapan Mithat Bar, şovlarıyla AVM ziyaretçilerinin neşe dolu bir bayram geçirmelerine katkı sağladı. Usta jonglörün, gösteri sonunda Türk Bayrağını açması, AVM’yi dolduran ziyaretçiler tarafından uzun süre alkışlandı.

MİNİKLERE ÖZEL ETKİNLİK
Bayramın dolu dolu yaşandığı Piazza’da, minikler için de “Yüz Boyama Etkinliği” düzenlendi. Yüzlerini hayallerindeki sevimli karakterlerin şeklinde boyatan minikler, aileleriyle keyifli zaman geçirdi. Bayram süresince Piazza’yı ziyaret eden küçük büyük herkes, renkli, canlı ve eğlenceli etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya hissetti.
Editör: Haber Merkezi