İyi Parti Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Opr. Dr. Faruk Atlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tuna Meşe, muharrem Arıkan, Ejder Ağırgötüren, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur ve İYİ Parti Dulkadiroğlu Kurucu İlçe Başkanı Av. Neslihan Koca Nergiz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemize ziyarette bulundular.

Gazetemiz Sahibesi Neşe Yıldızhan’ın Gazeteciler gününü kutlayan İYİ Parti heyeti, basının önemine değinerek, her zamanla basın mensuplarıyla birlikte hareket edeceklerini söylediler.

İl Başkanı Dr. Faruk Atlı, kuruldukları günden bu yana basın mensuplarıyla her fırsatta bir araya geldiklerini ifade ederek: “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor ve bu günün inşallah ileride daha iyi şartlarda çalışabileceğiniz, özgürce yazabileceğiniz, günlere vesile olmasını diliyorum.

Bizler basınla her zaman ilişkilerimizin iyi olması yönünde hareket ediyoruz.  Çünkü siyasetle basını asla ayıramazsınız. Sizler bizim halkla aramızdaki köprüsünüz. Aynı zamanda iki basın mensubunu da il yönetimimize aldık. Akif Arslan ve Ejder Ağırgötüren. Yine Tuna Meşe hanımefendiyi Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına getirdik.

Kurulduğumuz günden bu yana da gerek merkezde gerekse de ilçelerimizde basın mensuplarıyla sık sık bir araya geldik ve bundan sonraki süreçte de devam edecek.

Toplumun haber alma özgürlüğü adına büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren, kamuoyunu aydınlatmak için her türlü olumsuzluğa rağmen mücadele eden gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Kısaca parti çalışmalarından da bahseden İl Başkanı Dr. Atlı: “Teşkilat çalışmalarımız bitti. Tüm İl ve ilçelerimizde yönetim kurulları oluşturuldu akabinde Divan Üyeleri belirlendi. Şimdi üye çalışmalarımıza başladık. Yoğun bir talep var. Her geçen gün büyüyoruz.

Diğer yandan kurum ve kuruluş ziyaretlerimiz devam etmekte.

Her şey İYİ olacak, çünkü biz iyilikler için varız” diye konuştu.

Gazetemiz Sahibesi Neşe Yıldızhan da, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, İYİ Parti kadrolarına çalışmalarında başarılar diledi.

Sohbetin ardından hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından, ziyaret son buldu. 

Editör: Haber Merkezi