İskur Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Melih Sezal; “Kahramanmaraş halkımız bizi ziyarete gelsinler. Misafirimiz olsunlar, yeni binamızı görsünler. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye bir söz vardır. İnşallah bunu yeni hizmet binamızda daha iyi derecede gerçekleştirmek amacındayız. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Amacımız iyi hizmet anlayışı ile birlikte bu sektörde de diğer sektörlerde olduğu gibi liderliği ele alarak Kahramanmaraş’ımıza güzel bir hizmet vermek amacındayız. İnşallah sizlerin de destekleri ile bu amaca ulaşacağız” dedi. 
       
Yeni binası ve verilen hizmetler hakkında bir açıklama yapan Sezal şunları söyledi; “İskur Sigorta daha önceleri Marfi Otomotiv ile birlikte İskur Grup bünyesi içerisinde 2012 Kasım ayında faaliyetine başladı. Marfi Otomotiv ile birlikte gelişimini sürdürerek ciddi bir portföy oluşturdu. Bu portföy ile birlikte daha büyük bir acenteliği düşünmeye başladık. Bundan dolayı da Türkiye’nin en büyük gözde seçkin kuruluşlarından birisi olan sigorta sektöründe lider pozisyonunda olan Anadolu Sigorta’yı düşündük. Görüşmelerimiz sonucunda Anadolu Sigorta’nın da bizim fikirlerimizle uyuştuğundan dolayı böyle bir birlikteliğe karar verdik. Bunu da şehir içerisinde yeni bir hizmet binamızda birlikte sürdürme kararı aldık. Şu anda yeni hizmet binamızda hizmet etmeye başlamış bulunmaktayız. İnşallah ilerleyen günlerde Kahramanmaraş Halkımızın da bizleri tanıması, sektörümüzdeki yapmış olduğumuz işleri görmesi ile birlikte portföyümüzü daha da artırarak ilerleyeceğimizi düşünüyoruz. Bizimde Anadolu sigorta gibi, İskur sigorta olarak hedeflerimiz var. Amacımız iyi hizmet anlayışı ile birlikte bu sektörde de diğer sektörlerde olduğu gibi liderliği ele alarak Kahramanmaraş’ımıza güzel bir hizmet vermek amacındayız. İnşallah sizlerin de destekleri ile bu amaca ulaşacağız” dedi.
 
Sezal; “Şu anda deneyimli kadromuz 6 kişi, ilave alışlarımızda olacak inşallah. Büyümeye devem edeceğiz. Bu sayı bu yıl içerisinde 10 kişiye çıkacak. Binamızda yaklaşık 3 katlı 1.000 Metrekare binadır. Burada her türlü sigortacılık hizmeti verilecek. Burası kusursuz bir şekilde, bütün donanıma sahip bir işyeri. Anadolu sigorta bütün dallarda iddialı, sağlıktan tutun, kasko, trafik sigortası, dask her türlü sigorta hizmeti verilecek. Zaten sigortacılıkta önemli olan hasar almak. Bu durumlarda da Anadolu Sigorta en hızlı cevap veren en hızlı müşterisine memnuniyeti sağlayan firma. Bunun için  Anadolu Sigortayı düşündük. Bizde deneyimli ve tecrübeli ekibimizle iyi bir hizmet verebileceğimizi düşünüyoruz.
   
Günde 24 saat, haftanın 7 günü boyunca nerede olursanız olun, herhangi bir kaza veya arıza durumunda bir telefon ile aşağıda belirtilen tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.  Yolda kalan aracınızın tamirciye götürülmesi,  İkamet yerine nakli, Emanet ve muhafazası, Konaklama, seyahate devam etme veya ikamet yerine dönme, Profesyonel sürücü teminine kadar her konuda ücretsiz hizmet, Dünyanın neresinde olursa olsun hastalık ve yaralanma durumlarında sağlık merkezine nakil yapılması, birlikte seyahat edenlerin nakli, bir aile üyesinin seyahati veya konaklaması, yakın bir aile ferdinin ölümü nedeniyle seyahatin yarıda kesilerek geri dönülmesi, Yurt dışında yaralanma veya hastalık durumlarında sağlık yardımının sağlanması, yurt dışında yaralanma halinde kalışın uzaması, cenazenin ve seyahat edenlerin nakli, ilaç gönderilmesi için düzenleme yapılması, ikamet yerindeki hasar nedeniyle geri dönüşün sağlanması, acil mesajların gönderilmesi, bagaj ve şahsi eşyaların (uçakla seyahatlerde) sigortalıya ulaştırılması, yurt dışında sigortalıların araçlarıyla karıştıkları trafik kazalarında hukuksal savunma harcamalarının ödenmesi, ceza davalarında ve kefalet konularında yanınızda, yolda onarım amacıyla yardım aracı gönderilmesi, yolda onarım, kısa mesafeli yolcu taşıma ve transfer hizmetleri Araç trafik muayene işlemlerinin organize edilmesi gibi” dedi.
   
İskur Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Melih Sezal son olarak Kahramanmaraş halkına şu mesajı verdi; “Kahramanmaraş halkımız bizi ziyarete gelsinler. Misafirimiz olsunlar, yeni binamızı görsünler. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye bir söz vardır. İnşallah bunu yeni hizmet binamızda daha iyi derecede gerçekleştirmek amacındayız. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Dediğim gibi İskur’un kurumsal yapısı, Anadolu Sigorta’nın Türkiye’de ki büyük gücü ve güvenilir firma olması. Burada en önemli şey müşterinin güvenini sağlayacak, Allah’a şükür bunu sağlayacak firma yapımız hem de acenteliğimiz mevcut. Bununla birlikte inşallah müşterilerimize sorunsuz güzel ve hızlı vermek amacındayız. Halkımız daha fazla bilgi için bizi 0344 236 39 00 numaralı telefondan arayabilirler” dedi.
Editör: Haber Merkezi