Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Kahramanmaraş İşbir Yatak Ailesi, güne özel de bir haftalık kampanya başlattı.  

Yamaçtepe Mahallesi Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Bulvarı üzerinde bulunan İşbir Yatak Ailesi, tüm ürünlerde eğitim camiası çalışanlarına tüm indirimlere ek % 20 indirim kampanyası başlattı.

Kampanyanın 30 Kasım’a kadar geçerli olduğunu duyuran İşbir Yatak ailesi, “Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, uyku merkezimize davet ediyoruz” açıklamasında bulundular.

İŞBİR YATAK

İyi yaşamanın, huzurlu ve sağlıklı olmanın yolu, her şeyden önce iyi bir uykudan geçiyor.

İyi bir uyku içinse her şeyden önce doğru yatağı seçmek gerekiyor. Doğru bir yatak, vücudun doğal omurga eğrisini korumasına yardımcı olurken, yanlış seçilmiş bir yatakta uyumak kaslar, sinirler ve damarlar üzerinde baskı yaparak bel ve sırt ağrılarının oluşmasına neden olur.

YATAK

Hiç kimse hiçbir eşyasını (araba, bilgisayar, çalışma masası vb. günde 8 saat süreyle kullanmamaktadır. Yatak bir promosyon ürünü değil, yaşamımınızın üçte birini paylaştığımız ciddi bir sağlık ürünüdür…

Yatak vücudun gömülmesini engelleyecek kadar sert, ama sırt eğrilerini koruyacak kadar da yumuşak olmalıdır.

Hem sağlıklı insanlar, hem de bel, boyun ve sırt ağrısı gibi sorunları olanlar vücudun şeklini alan bir yatakta yatmalıdır.

Eski çağlarda yatak, evdeki en önemli eşyaydı ve bireylerin toplumsal konumlarını belirleyen bir semboldü. Daha sonraları yatağın değeri unutulmaya başlandı. Ancak günümüze gelindiğinde bilim göstermiştir ki, yatağın rahatlığı insan sağlığını doğrudan etkiler. Bilimin bu bulguları yatağın önemini bir kere daha artırmıştır.

Şimdi yatağınızın değişim zamanı olabilir…

İŞBİR YATAK KAHRAMANMARAŞ

Yamaçtepe Mahallesi Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Bulvarı 91/B  Tlf: 03442320303

Editör: Haber Merkezi