Bir haftalık olmasına rağmen müspet izlenimler ve yorumlar alan maraskimlik.com’un açılış töreninde konuşan gazeteci-yazar Mehmet Fiskeci, sosyal medya denilen internet haberciliği için geç bile kaldığını, eş-dostların tavsiyesi üzerine bu yolu seçtiğini belirterek, “Aslında gazete ile birlikte yürütmek istediğim bir internet haber sitesi senelerdir aklımdaydı, unutmuş değildim. Demek kısmet bu güneymiş. Ulasal ya da yerel fark etmiyor, insanların gazeteye bakacak zamanı yok. Kaldı ki gazeteler her yere ulaşmıyor ama, artık herkesin evinde, işyerinde bilgisayar var ve insanlar bilgisayar ortamını, sanal medyada dolaşmayı daha çok seviyor, zaman ayırıyor. Ve insanlar sanal âlemde dolaşmayı çok seviyor.” dedi.

HABERDEN HABERDAR OLMAK!

Toplumsal değerleri hiçe sayan, toplumun kıyısında gezen üçüncü sayfa haberlerinin sitesinde yer almayacağını belirten Mehmet Fiskeci, “İnsanlar böyle basit, ucuz ve toplum değerlerini rencide eden haberlerden bıktı, usandı. Biz haberciliğe kalite getirmek için, uzaktaki insanlarımızın sesi olabilmek için, kaliteli yazar kadrosu ile özgür yorum ve eleştiri yapmayı benimsemiş ekibimizle yola çıktık. Bizde herkes istediğini yazacak, söyleyecek. Ambargo yok, dayatma yok! diye konuştu.

Maraskimlik.com haber sitesinin sürekli açık olacağını, ancak bir hususu belirtmekten imtina etmeyen Fiskeci, KİMLİK GAZETESİ’nin yine çıkacağını, siteyi açmakla gazeteyi dışlamayacağını kaydetti, her gün aynı başlık, içerik ve resimlerle çıkan haberler yerine,  özel ve araştırma haberler yanında, özel röportajların da yer alacağı maraskimlik.com sitesi için iddialı olduğunu söyledi ve davetine icabet edemeyip gelemeyenlere, telefon açıp başarı dileyenlere ve çiçek gönderme zahmet ve nezaketinde bulunan herkese teşekkür etti.

KATILANLARA TEŞEKKÜR!

Üniversite sokağındaki, kendi bürosunda, mütevazı bir açılış gerçekleştiren Fiskeci’nin bu  mutlu gününde onu yalnız bırakmayan dostları da vardı:

Bunlar, Baro Başkanı Av.Metin Doğan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av.Fırat Görgel, CHP İl Başkanı Esat Şengül, CHP’nin etkin ve yönetim kurulu üyesi Ali  Gökhan Öktem, MHP İl Başkan Yardımcısı Muharrem Arıkan ve arkadaşları, Aksu Televizyonu Genel Müdürü Cüneyt Beyit, Aksu Televizyonu genel müdür yardımcısı Mehmet Ali Tatlı, Özgür Haber  Gazetesi sahibesi Neşe Yıldızhan, Akdeniz Gazetesi sahibi Mehmet Gedemenli…

Geldikleri, icabet ettikleri için dostlarına teşekkür etti.















 

Editör: Haber Merkezi