Sosyal sorumluluk projelerinin öncüsü Onikişubat Belediyesi tarafından hazırlanan “Hoş Geldin Bebek” projesi uygulanmaya başlandı. Yeni doğan çocukların ilk ihtiyaçlarının bulunduğu battaniye, puset, biberon ve çeşitli ürünlerin yer aldığı hediye paketleri ilk bebek ve ailelerine teslim edildi.

   Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Ali Ünsal, Nihan Büyükdereli ve Belediye Meclis Üyeleri, kentteki hastaneleri dolaşarak, hem ailelerin mutluluğuna ortak oldular, hem de beraberlerindeki hediyeleri annelere takdim ettiler.

   Başkan Yardımcısı Nihan Büyükdereli, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, çocukların hayata renk katan en önemli varlıklar olduğunu belirterek, şöyle konuştu;

“Bir kadının veya erkeğin, hayattaki en mutlu oldukları an hiç şüphesiz anne veya babalık duygularını tatmalarıyla olur. Çünkü çocuklar hayatımıza anlam katan, içimizdeki sevgi ve merhamet duygularını daha da yeşerten varlıklardır. Biz de Onikişubat Belediyesi olarak hayata ‘merhaba’ diyen bu yavrularımızı hediyelerle karşılayalım hem de ailelerini tebrik edelim istedik. Güzel bir proje uygulamaya koyduğumuzu düşünüyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah bu yavrularımızın hayat boyu hediyeleri eksik olmaz ve aileleri, şehrimiz ve ülkemiz için faydalı bireyler olurlar.”
Editör: Haber Merkezi