Koru Park Hayal Ormanı’nda KAGİD Başkanı Kibar Özdemir, dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Özdemir, iftarın ardından yaptığı konuşmasında, KAGİD’in çıtası yüksek bir dernek olduğuna dikkat çekti.

Özdemir, dernek olarak çok kısa zamanda büyük projelere imza atacaklarını ifade ederek: “İsmi değil içeriği olan, söylemi olan, iddiası olan, projeleri olan bir dernek olacağız. Kahramanmaraş’ımızın da böyle bir derneğe ihtiyacı var.

Şehrimizde beş yüze yakın dernek var ama işlevi yok, içeriği yok. Bizlerin hem iddiaları var hem de projeleri var. Bunları hep birlikte hayata geçireceğiz.

Geçmişte yaptığımız çalışmalar, altına imza attığımız projelerle nasıl ses getirdiysek, farkındalık uyandırdıysak şimdi daha da iyisini yapacağımıza inanıyorum.

Bir dönem derneğimiz yönetim değişikliğinden sonra atıl bir dönem yaşa da bundan sonrası bizler için çok hareketli ve verimli geçecek” dedi.

DELİGÖNÜLLER KONAĞINA TALİBİZ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden restorasyon çalışması biten Deligönüller Konağını dernek için talep ettiklerini söyleyen Özdemir: “Eğer belediyemiz burasını derneğimize tahsis ederse, yöresel ürünlerden, el sanatlarına kadar bir çok alanda hizmet vermeyi hedefliyoruz. Biz talepte bulunduk, inşallah belediyemizden olumlu bir karar çıkmasını umud ediyoruz” diye konuştu.

Programa katılan üyelere teşekkür eden Başkan Özdemir, yaklaşan Ramazan Bayramını da tebrik ederek, kadınları çok hareketli günlerin beklediğini bir kez daha yineledi.

Konuşmanın ardından üyelerle fikir alışverişinde bulunuldu. 

 

 

Editör: Haber Merkezi