Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından ilimiz Dulkadiroğlu ilçesi Ferhuş Mahallesinde sınırları içerisinde bulunan hobi bahçesi alanında; idari bina, çocuk oyun alanı, koşu yolu, süs havuzu, oturum alanları, otopark alanları ve bahçe kullanıcılarına ait hobi evi, verandası ve bahçesi bulunan 80 m² lik bölümler bulunmaktadır.

Burada amaç; vatandaşlarımızın boş zamanlarını değerlendireceği, mevsimlik bitkiler yetiştirmesine imkan sağlayacağı, çevrecilik ve yeşil alan kültürünü geliştireceği, şehir hayatının getirdiği stres ve zihinsel yorgunluğu toprakla uğraşarak atmasını sağlayacağı ortam oluşturmaktır.



Alan içerinde 350 adet evin kurulumu ve bahçeleri, idari bina, çocuk oyun grubu, süs havuzu, oturum alanları, otopark alanları, kondisyon alanı ve koşu yolu,4 adet wc ve alan tesviyesi hazır hale getirilmiştir.

Başvurular bitmiş olup kura çekimleri Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü saat 11.00’de Noter huzurunda yapılacaktır.
Editör: Haber Merkezi