Yurtiçinde 81 ile ve yurtdışında 27 ülkeye hizmet veren Giray Turizm, hem istihdama hem de ülke ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlarken, sosyal sorumluluk projelerine de imzasını atmaya devam ediyor.

Dünyayı etkisine alan koronavirüsle (kovid-19) verilen ulusal mücadelede üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getiren Giray Turizm, koronavirüs salgınına ilişkin çok ciddi tedbirler alırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  ‘Milli Dayanışma’ Kampanyasına da destek verdi.

İNSANIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Gaziantep Merkezli kurulan Giray Turizm Şirketi öncelikle koronavirüs salgınına karşı çok ciddi tedbirler alarak, bünyelerinde bulunan işçi ve personel servis araçlarını, şube ofislerini, akaryakıt istasyonlarını dezenfekte için özel bir ekip kurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Giray Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç,  sorunun küresel, mücadelenin ulusal olduğuna dikkat çekerek; “Virüs salgını başlamadan önce dahi araçlarımızın hijyenine dikkat ediyorduk. Yaşanan son koronavirüs salgınının ardından günlük olarak dezenfekte uygulamaya başladık. Günlük dezenfekte işlemi yapmak için de çalışanlarımızdan bir ekip kurduk ve kendi araçlarımızı, bu ekibimiz hijyenik hale getiriyor. Hem iş yerlerimiz, her araçlarımız, hem de akaryakıt istasyonlarımız ekiplerimiz tarafından her gün dezenfekte ediliyor. Personel taşıyan araçlarımızın sorumluluğu büyük. Personellerin sağlığı açısından temizliğe çok dikkat ediyoruz. Yurt dışına gönderdiğimiz dorselerimiz ülkeye döner dönmez dezenfekte ediliyor. Çalışanlarımızın, hizmet sunduğumuz işçilerimizin ve vatandaşlarımızın sağlığını her şeyden önde tutuyoruz” dedi.

HEP BİRLİKTE BU KÖTÜ GÜNLERİ ATLATACAĞIZ

Yatırımları olduğu her ile sosyal yardımlarını da sürdüren Giray Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına bağışta bulunurken, öte yandan da Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta da gıda paketi ve nakdi yardımlarını sürdürüyor.

Hayırseverliği ile halk arasında ‘Şerif Ağa’ diye hitap edilen işadamı Dalgıç, Kahramanmaraş’ta, Onikişubat ve Dulkadiroğlu Sosyal Yardımlaşma Vakıflarına nakdi yardımlarda bulunurken, Kızılay Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığına da hazırlattığı Ramazan Paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere şimdiden teslim etti.

Koronavirüsle mücadele kapsamında büyükşehirlere giriş ve çıkışların yasaklanmasıyla birlikte Kızılay’a yapılan yardım tesliminde bulunamayan Dalgıç, telekonferansla katıldı.

Dalgıç, yaptığı konuşmasında; “Cumhurbaşkanımızın ‘Biz bize yeteriz Türkiye’m!’ sloganıyla, bizler de bu zor günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, elimizin erdiği gücümüzün yettiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. 

Şirketimiz politikaları gereği amacımız sadece para kazanmak değil, paylaşmaya ve yardımlaşmaya da teşvik etmektir.

Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşanmakta. Bu zorlu süreçte bizler de elimizden geldiği kadarı ile hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemeyiz. Bu yüzden ulaşabildiğimiz her yere yardımlarımızı ulaştırmaya ve vatandaşlarımızın yarasını sarmaya gayret gösteriyoruz.

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Dulkadiroğlu ve Onikişubat Şubelerine nakdi yardımda bulunduk. Bu günde Kızılay Derneği Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu Şubelerine hazırladığımız Ramazan paketlerini ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırmaları adına bağışlıyoruz.

Hepimizin temennisi ve duamız, bu zorlu günleri bir an önce geride bırakmaktır. Rabbim tüm insanlığı bu beladan kurtarsın inşallah.

Elbette bu zor günler geride kalacak, eski hayatlarımıza tekrar döneceğiz. Önemli olan bu süreçte birbirimize destek olmaktır.

Bu vesileyle 24 Nisan’da iştirak edeceğimiz mübarek Ramazan Ayının İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

BASIN MENSUPLARINI DA UNUTMADI

Basın mensuplarını da unutmayan Dalgıç; “Korona virüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde sağlık çalışanlarımız, emniyet güçlerimiz ve adını sayamadığım görevi başında olan vatandaşlarımız kadar kuşkusuz gelişen olayları halka doğru şekilde aktarmak adına gece gündüz çalışan basın mensuplarımıza da bizleri bu gün yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

ALAN EL İLE VEREN EL BULUŞTU

Giray Turizm’in Kızılay’a yaptığı yardımdan dolayı Dalgıç’a teşekkür eden Kızılay Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı  Ökkeş Şerefoğlu da yaptığı konuşmasında; “Kızılay olarak bizler yardım konusunda elimizden geldiği kadar Onikişubat ve Dulkadiroğlu teşkilatlarımız ile beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Şu anda Kızılay olarak Kahramanmaraş’ta gerek ekip, gerekse de yönetim olarak çok güçlüyüz. Özellikle koronavirüsten dolayı dünyanın ve ülkemizin geçmiş olduğu trajedik durumda, gelen yardımları doğru yerlere elden ulaştırarak, veren el ile alan eli buluşturmuş oluyoruz.

Giray Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerif Dalgıç’ın şahsında, yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özgür Haber Ailesi olarak, dün olduğu gibi bugün de insanlara yardım elini uzatan Giray Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerif Dalgıç’ı, yapmış olduğu örnek davranıştan dolayı kutluyor ve iş başarılının devamını diliyoruz.

GİRAY TURİZM HAKKINDA

1983 Yılında şahıs adı altında personel taşımacılığı işine başlamış olup 1990 yılında şirket pozisyonuna geçilmiştir daha sonraları personel taşımacılığının yanı sıra yük ve toplu taşıma ,operasyonel filo araç kiralama alanlarında hizmet vermeye başlamıştır.

2000 Yılında ortaklarından ayrılarak kendi aile şirketi olan Giray Turizm Petrol Ürünleri Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti kurulmuş olan Giray Turizm şirketi ile Personel Taşımacılığı ,Yük ve Toplu Taşıma ,Filo Kiralama alanlarını genişleterek Petrol İstasyonları yatırımlarına başlamıştır.

Firmamız farklı iş alanlarındaki pazar payının artması sebebi ile alt firmalar kurarak grup şirketlerini artırmıştır. Petrol istasyonları ve petrol ürünleri iş alanlarına Gazikent Petrol, Uluslar Arası Taşımacılık alanlarında ise Giray Lojistik Uluslararası Taş. Pet. Tic. Ltd. Şti şirketini kurmuştur.

Editör: Haber Merkezi