Kahramanmaraş Tabii Hayata ve Hayvanlara Işık Derneği (MARTI) öncülüğünde yapılan ziyaret kapsamında yaklaşık 65 kişilik bir ekiple Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunan Federasyon Başkanı Edip Paçal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan incelemenin ardından memnuniyetlerini dile getirdi.

Federasyon Başkanı Paçal yaptığı açıklamada uzun süredir bakımevini ziyaret etmek istediklerini ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik bu kaliteli hizmetin kendilerini derinden etkilediğini belirterek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini sundu.

HAYTAP Hukuk Danışmanı Avukat Ahmet Kemal Şenpolat yapılan incelemelerin ardından Kahramanmaraş Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinin standartlarının Türkiye’nin çok üstünde olduğu ve yapılan çalışmaların örnek alınması gerektiğine dikkat çekti.

Aynı zamanda MARTI Derneği Yöneticileri de sokak hayvanlarına yönelik faaliyetlerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin kendilerini her zaman desteklediklerini belirterek Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimleri, Yöneticileri ve bu kaliteli hizmetin sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi