Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde 8.’si düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Strateji Geliştirme Daire Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Kahramanmaraş’ta bulunan Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Müsteşar Yardımcısı Hatipoğlu’na Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü Abdullah Kaya, Maliye Bakanlığı uzmanları ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı da eşlik etti.



Kahramanmaraş’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Müsteşar Yardımcısı Hatipoğlu, Rektör Deveci’ye Yükseköğretim Kurumları Strateji Geliştirme Daire Başkanları Toplantısı’nın düzenlenmesine sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Rektör Deveci, toplantıya ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını, ziyaretin de kendilerini son derece memnun ettiğini belirtti.

Rektörlük makamındaki görüşmenin ardından Rektör Deveci, Müsteşar Yardımcısı Hatipoğlu ve beraberindekilerle birlikte öğle yemeğini KSÜ Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeterya VİP Salonu’nda yedi. Rektör Deveci, yemeğin ardından misafirlerine yerleşkeyi gezdirerek yapılan yenilikler ve planlanan projelere ilişkin bilgi verdi.

Müsteşar Yardımcısı Hatipoğlu ve Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü Kaya yerleşkeyi çok bakımlı ve düzenli bularak beğendiklerini belirtirken, Rektör Deveci’ye göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi