Hartlap Çok Programlı Anadolu Lisesi Bahçesinde Gerçekleştirilen Kutlu Doğum Programı İl Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosunun Seslendirdiği İlahi Ve Kasideler, Salavatlarla Başladı. Koro Şefi Ahmet Gürüzoğlu Performansıyla Alkış Aldı. Programın Açılış Kur'an Tilavetini İse Ulu Cami İmam Hatibi Yahya Şahne Yaptı.  Hartlap Mahallesi Muhtarı Ökkeş Çelik Katılan Misafirler Ve Mahalle Halkına Teşekkür Etti.

Hartlap Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Çaka Güzel Konuşmasıyla Protokolden Alkış Aldı, Birlik Ve Beraberlik Ruhunun Tüm İnsanlığa Ve İslam Âlemine Barış Ve Kardeşlik Getirmesini İstedi. Okul Müdürü Çaka; "Tüm Kötülüklerin Kol Gezdiği, Kız Çocukların Diri Diri Toprağa Gömüldüğü Bir Dönemde, Dünyayı Bir Güneş Gibi Aydınlatan, Isıtan, Yol Gösteren Bir Peygamberi Anlatmaya Ne Kadar Çalışsak Azdır."Dedi

Daha Sonra Latife Avize Ve Ahmet Kasım Okudukları Şiirlerle Programa Renk Kattılar. İl Müftüsü Muhammed Gevher, Hayırlı Bir Zaman Diliminde Bir Araya Geldiklerini söyledi. Müftü Gevher Hz. Peygamberin Doğumunun Şafağına Yaklaştıklarını Ve Üç Ayları Doğumla Birlikte İdrak Ettiklerini Belirtti. Bütün Olumsuzluklara Rağmen Peygamber Sevgisinin Önemli Bir Yer Tuttuğunu Vurgulayan Müftü Gevher,"Gelin Hep Beraber Kucaklaşalım, Kırgınlıkları Bitirelim, Affedelim."Dedi.

Hartlap İlköğretim Okulu İlahi Korosunun Minik Yürekleri Okudukları İlahiyle Göz Doldurdu. Hoca Mehmet Terzi İse Koroya Okuduğu Kasideyle Katıldı, Alkış Aldı. Gazi Antep İl Müftüsü Ahmet Çelik Peygamber Sevgisinin İnsanları Bir Araya Getirdiğini Söyledi. Dünyanın İnsanlarla Güzel Olduğunu Vurgulayan Müftü Çelik, "Birbirimizin Kıymetini Bilelim. Dünya Bize, Bizde Birbirimize Emanetiz" Dedi.

Program Ksü Edebiyat Fakültesi Öğrencisi Büşra Elma'nın Duygu Yüklü Okuduğu 40 Yaş Şiiri İle Son Buldu.  
Sağlık Müdürülüğü Kan Bağış Aracıda Oaradaydı. İl Müftüsü Muhammed Gevher Kan Bağışında Bulunulması İçin Çağrıda Bulundu. Programda, 3 Bin Kişiye Kutlu Doğum Pilavı Dağıtıldı.

Programa, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir belediye başkan yardımcısı Muharrem Erantepli, Onişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanvekili Mehmet Fetih Yanardağ, Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher, Gazi Antep İl Müftüsü Ahmet çelik, İl Müftü yardımcıları Davut Polat, Beyazıt Kanat ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi