Hartlap Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erkoç: “ Yoğun şekilde il genelinde asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu anda yaklaşık 30 bin insanımızın yaşadığı Hartlap, Dereboğazı, Kale, Önsen, Karadere Ana hattındayız. Bu grup yolumuz çok kötü bir şekildeydi. Bu grup yolumuzda asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalarımız her gün artarak devam ediyor.  Elbistan ve Afşin bölgemizde de müteahhit firmanın kendi plentini kurması ile çalışmalarımız daha da hız kazanacak. Bayramdan sonra da asfalt çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam edecek ve gelecek yaza pek bir çalışmamız kalmamış olacak.

Ana grup yollarımızdaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek ve yaklaşık 2 yıl gibi bir zaman içerisinde yol sıkıntımız kalmayacak.

Grup yollarımız başta olmak üzere asfaltlanması gereken bütün yollarımızda çalışma yapma gayretindeyiz. Müteahhit firma ve büyükşehir belediyemize ait ekiplerimizle gayretli bir şekilde çalışarak asfalt sorunumuzu bitirmeyi hedefliyoruz.

Asfalt çalışmalarımızın yanı sıra bir tanesi Elbistan, bir tanesi de şehir merkezi olmak üzere iki adet plent kuruluyor. Bu plentlerimizin hizmete geçmesi ile asfalt çalışmalarımız daha da hızlanacak ve iki katına çıkacak.

Şu anda Elbistan’da grup yollarımız ile Afşin’de Afşinbey Caddesinde asfalt çalışmaları bu hafta itibari ile başlayacak. Bunun haricinde Ekinözü ilçemizde de alt yapısı tamamlanan yollarımızda da asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. Kasım ayına kadar asfalt çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz ve ilimiz genelinde önemli ölçüde bir asfalt sezonu geçirmiş olacağız. Bu çalışmalarımız sırasında bize destek veren ve teveccüh gösteren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi