Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İşletme ve İştirakler Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Halk Ekmek Fabrikasında üretilip belediyemize ait büfelerde halkımızın beğenisine sunulan ekmek ve pide çeşitlerimiz, tamamen hijyenik bir ortamda katkısız ve doğal olarak gıda mühendislerimizin gözetiminde üretilmektedir.

   Ramazan ayı münasebeti ile halkımıza sıcak/taze ekmek sunabilmek için ekmek üretimi saat 09.00; 14.00 ve 16.30 olmak üzere üç bölüm olarak düzenlenmiştir. Bu kapsamda halkımızın hijyenik, doğal, katkısız, sıcak ve ucuz ekmek tüketimini sağlamak için çalışmalarımız hızlı ve özverili olarak devam etmekte olup yeni mamuller üretmek için gereken fizibilite çalışmalarına da hız verilmiştir” denilerek bilgi verildi.

   Aynı açıklamada İşletme ve İştirakler Şube Müdür V. Dursun Yakar: “Mübarek Ramazan Ayında halkımızın iftar ve sahur sofralarına tat vermek adına dur durak bilmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi