Güzelbulut Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güzelbulut, “ Öğrencilerimizi umre ziyareti için 16 Ocak 2018 günü Kahramanmaraş hava alanından direk Medine ‘ye götüreceğiz, 5 Şubat 2018 günü de Cidde den direk Kahramanmaraş’a THY uçağı ile götürüp getireceğiz,” dedi.

Hac organizesinde bölgemizin ve ilimizin tek yetkili şirketi olan Güzelbulut Turizm, bir ilke daha imza atarak, umre gurubunu Kahramanmaraş’tan ilk defa kutsal topraklara götüren firma olarak tarihe geçti.

THY ile Kahramanmaraş Medine, Cidde, Kahramanmaraş dönüşü için tüm hazırlıklarını yapıldığını ifade eden Mehmet Güzelbulut, “ Uçak dolmak üzere 20 günlük umre için Kahramanmaraş uçak gurubu ile gitmek isteyenleri bekliyoruz, her ay düzenli olarak umre gurubumuz var , ancak tabi o guruplar küçük olduğu için Adana, Gaziantep İstanbul dan gönderiyoruz, Sömestr tatili için bir uçak yolcumuz oldu ve bu sebeple Kahramanmaraş hava alanından , Direk Medine , sonra Cidde den Kahramanmaraş’a dönüş yapacağız,” dedi.

Yurt içi, yurt dışı gezileri, Çanakkale turları, Karadeniz turları ile gezi turizmi yanında, Hac ve Umre organizesinde 20 yıldan beri başarıya imza atan Güzelbulut Turizm , her zaman ilklere imza attığı gibi, yine bugünde Kahramanmaraş’tan Direk Umre uçuşunu yaparak bir ilke imza attı.

16 Ocak da bizimle umreye gitmek isteyenlerin Trabzon bulvarı müftülük binası yanındaki Güzelbulut Turizm ofisine kayıtlarını yaptıra bilirler diyen Güzelbulut: “ uzman kadromuzla yarı yıl tatilini bizimle umre de değerlendirmek isteyen dostları bekliyoruz,” diye konuştu.

16 Ocak da Kahramanmaraş hava alanından direk Medine‘ye uçuş..

Editör: Haber Merkezi