İçişleri Komisyon Başkan Güvenç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çok değerli Kahramanmaraşlı Hemşerilerim;  Bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi, dostluk ve manevi bağlarımızın güçlendiği Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşacak olmanın, büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı, toplumsal barışımız ve kardeşlik ruhu için önemli günlerdir.

Bizleri birbirine bağlayan, karşılıklı dayanışma, paylaşma ve samimiyetin simgesi olan bayramların bize kazandıracağı manevî anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın ve paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kahramanmaraş’lı  hemşehrilerimin, Ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.'
Editör: Haber Merkezi