Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’ye hayırlı olsun diyerek Üniversitenin sorunları hakkında bilgi alan Milletvekili Güvenç, Üniversitenin yeni dönemde çalışmalarına hız verip hak ettiği yere gelmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını kaydetti. Diş Hekimliği Fakültesinin kurulduğunu hatırlatan Güvenç, kadro çalışmaları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi aldı. Güvenç, daha önce açılmış programların öğretim üyesi kadrosu eksikliğinden dolayı yeterli faaliyet gösterememesi gibi konularda gerekli çalışmaların YÖK ile birlikte yapabileceklerini söyleyerek bu konuda her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan ise, Rektör Deveci’ye hayırlı olsun diyerek, rektörlük görevinin Kahramanmaraş’a ve Üniversiteye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Diş Hekimliği Fakültesi için yer tahsisi çözüldükten sonra kadro ve kuruluş çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Rektör Deveci, Pazarcık MYO’nun temelini attıklarını belirterek Milletvekili Güvenç’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. İlahiyat Fakültesi binası inşaatı ile ilgili bilgiler de veren Deveci, Kadir Kurtul Beyle görüşmelerimiz devam ediyor diye konuştu.

Milletvekili Sıtkı Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlığolu ve parti yönetiminin yaptığı hayırlı olsun ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Deveci, ziyarete gelen tüm parti yönetimine teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi