Seçim sürecinde vatandaşla sık sık bir araya geleceğini dile getiren TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, her fırsatta Kahramanmaraş’a gelerek sözünü yerine getirdi. İlçeleri bir bir ziyaret eden Güvenç, vatandaşın sorunlarıyla da birebir ilgilendi. Tespit edilen sorunların çözümü için il müdürleriyle görüşen Güvenç, bu kapsamda Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş, DSİ 20. Bölge Müdürü Sadullah Seven ve Kadastro Müdürü Gökhan Başkan ile bir araya geldi.
Güvenç, bu ziyaretlerin amacının vatandaşın dile getirdiği sorunların çözümü olduğunu anlattı. Seçim sürecinde vatandaşa bu konuda söz verdiklerini kaydeden Güvenç, şehrin sorunlarının birebir takipçisi olduğunu aktardı.
Güvenç, bu ziyaretlerini devam ettireceğini dile getirerek vatandaşın talebinin her şeyin üzerinde olduğunu söyledi.

KARASU SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI

Kahramanmaraş Valiliğinde düzenlenen valilik koordinasyon toplantısına da katılan Güvenç, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın seçim mitinginde de dile getirdiği Erkenez Çayı ve Aksu Çayı’nın ıslah edilmesi için çalışma başlatıldığını söyledi. Çevre konusunda Ak Parti hükümetinin ortaya koyduğu hassasiyeti dile getiren Güvenç, bu noktada Kahramanmaraş’ın da sorunlarının ortadan kalkacağını belirtti. Güvenç, bu konuda Kahramanmaraş Valiliğinin ve ilgili müdürlüklerin gerekli çalışmaları yaptıklarını anlattı.

Editör: Haber Merkezi