Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının getirdiği manevi atmosfere uygun bir program hazırlayan Afşin Belediyesi, Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla başlattığı “İftar Sofraları “Programını; Hüyüklü ve Altaş mahallelerinden sonra bu seferki durağı Nadır Mahallesi oldu.

Afşin Belediyesi olarak Ramazana dair mütevazı hazırlıklar yaptıklarını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Rahmet, bereket ve kurtuluş ayı olan Ramazan’da Afşin Atatürk Parkında iftar çadırı kurduk. Kurulan soframızda yaklaşık 1000 kişiye iftar yemeği veriyoruz. İftar sofralarımız tanışmaya, kaynaşmaya, birlik ve beraberliğin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Birbirini tanımayan komşuları, apartman sakinlerini, zengin-fakir demeden aynı sofrada buluşturuyor ve muhteşem bir kardeşlik ortamı oluşturuyoruz. Mahalle iftar sofralarımız da ise bu seferki durağımız Nadır Mahallemiz oldu.

Bu güzel atmosferde gönül sofralarımızın bereketini, paylaşma ve yardımlaşma duygusunu uzak mahallelerimizde de yaşatmaya devam ediyoruz. Mahalle sakinlerimiz ile soframızı paylaşarak kardeşlik duygularımızı arttırıyor ve bu anlamlı geleneği onlar ile birlikte yaşatmak için çalışıyoruz. On bir ayın sultanı olan ramazanı Halkımızın daha iyi idrak etmesi ve daha iyi anlaması için bütün hemşerilerimizi Ramazan çadırımıza bekliyoruz. Bu bereketli ramazan ayımız İnşallah güzelliklere vesile olur ve hep birlikte yaşamaya devam ederiz ”dedi.

Editör: Haber Merkezi