İlk olarak Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin ziyaret eden heyet, İnci’ye başsağlığı diledi. Heyet adına bir açıklama yapan KMTSO Başkan Yardımcısı Kadir Gülkesen, her zaman polisin yanında olduklarını vurguladı.

Gülkesen: “Her zaman polisin ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. İş dünyası olarak vatan için hiç çekinmeden canımızı ortaya koyarız. Ülkemizi daha da güçlendirmek için daha çok yatırım ve daha çok üretim için her türlü fedakarlığı yapacağız. İçerdeki hainler ve onları kullanan kim olduklarını artık bildiğimiz dış düşmanlar asla bizleri yıldıramayacaklardır. İstanbul’da yaşanan saldırıyı bir kere daha lanetlerken saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilerim ”dedi. 



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ise acıların paylaşarak azaldığını, Türkiye’nin yanı sıra Kahramanmaraş’ında bu acıyı en kalbi duyguları ile paylaştıklarını söyleyerek ziyarette bulanan herkese çok teşekkür etti. 

Heyet daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürü Tahsin Tunç ve polisleri ziyaret ederek bir süre sohbet etti. 



Burada bir açıklama yapan KMTSO Başkan Yardımcısı Kadir Gülkesen: “Bu vatan ve bu millet için 7 gün 24 saat çalışan, izinli günlerde bile halkımızı güvenliği için görev yapan şerefli bir mesleğin neferlerine ve  ayrıca sivil halka yapılan bu saldırıyı lanetliyorum.  Ülkemizin sayısız kahramanı var, bu ve buna benzer eylemler ile bize asla ve asla diz çöktüremeyecekler. Her zaman polisimizin yanındayız. Saldırdıkça bölüneceğimizi düşünenlere en güzel cevabı birlik olarak vereceğiz ve veriyoruz. Ülkemizin refahı için daha çok kuvvetlendirmek için, daha fazla yatırım daha fazla ihracat yapacağız. Bizi ekonomik olarak ta yıkamayacaklar” dedi.
Editör: Haber Merkezi