Kahramanmaraş Barosu’nda avukatlık stajını tamamlayan Gülbeyaz Alıcı, yemin edip, cübbesini giydikten sonra avukatlık ruhsatını aldı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu çiçeği burnunda Avukat Gülbeyaz Alıcı’nın cübbesini Av. Adem Yeşil giydirirken, avukatlık ruhsatını da Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı’dan aldı.

Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı ve Av. Adem Yeşil: “Mesleğe yeni atanan genç meslektaşımıza başarılı, bir meslek hayatı diliyor ve tebrik ediyoruz” dediler.

Gülbeyaz Alcı’yı bu mutlu gününde, kendisi gibi hukuk fakültesi mezunu olan babası 6. Noter Ahmet Alıcı da yalnız bırakmadı.

Hem siyasi hem de meslek hayatında dürüstlüğü ile tanınan sevilen saygın isim 6. Noter Ahmet Alıcı, önce kızı Gülbeyaz Alıcı’yı tebrik etti ve daima adil olacağına inancının sonsuz olduğunu söyledi.

Deneyimli hukukçu Ahmet Alıcı, düşüncelerini ise kısaca şu şekilde aktardı: “Avukatlık mesleği çok kutsal ve kilit bir meslektir. Bu mesleğin amblemi terazidir. Önemli olan bu teraziyi dengede tutabilmek. Benim kızımda inşallah her yönüyle teraziyi dengede tutacak adil olacak. Aldığı eğitimin yanı sıra yetiştirilme tarzı da budur. Adaletten, doğruluktan ayrılmayacağına inancım sonsuz. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. 





Editör: Haber Merkezi