"Dünyayı iyilik kurtaracak ve bir harekete katılmakla başlayacak her şey..." sloganıyla Ersin Erdoğdu öncülüğünde Ankara Çankaya'da faaliyetlerine başlayan Gönüllü İyilik Hareketi Derneği, ülkemizin dört bir yanındaki öğrencilere ve ailelere yardımlar ulaştırıyor.

Gönüllü İyilik Hareketi Derneği Başkanı Ersin Erdoğdu yardımlar hakkında şunları söyledi: “Derneğimiz Kurulduğu günden bu yana 110 binden fazla öğrenciye bot, mont ve kırtasiye malzemesi ulaştıran "Gönüllü İyilik Hareketi" ulaştığı şehirlere bir yenisini daha ekledik. Ekinözü Belediyesi'nin gerçekleştirdiği "Kalem Tutan Eller Üşümesin" projesi kapsamındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin soğuk kış günlerinde ayaklarının üşümemesi için bot gönderdik Ekinözü Belediyesi ile birlikte birçok Sosyal sorumluluk projesinde yer alacağız. İlerleyen zamanlarda Ekinözü'nde İhtiyaç bulunan köylere kütüphane için de çalışmalara başlanacak.”

Gönüllü İyilik Hareketi Derneği adına öğrencilere botlarını dağıtan Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Danışmanı İsmail Bozdoğan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:  “Basın Yayın  Müdürlüğümüzün hazırladığı sosyal sorumluluk projelerimizle birlikte şehrimizdeki ve ülkemizdeki hayırseverlerin de katıldığı Kalem Tutan Eller Üşümesin çalışmasını başlattık.   Öğrencilerimizin soğuk kış şartlarında rahat bir şekilde okullarına gidip, yine huzurlu olarak eğitim ve öğretim görmeleri doğrultusunda yapılan bu projemizi önemsiyorum. Aynı zamanda öğrencilerimizin üşümeden okula gitmeleri annelerin ve babaların da gönüllerinin rahat olmasına vesile olduğunu düşünüyorum. Bütün amacımız insanlarımızın, çocuklarımızın yaşam kalitesinin artırılması ve huzur içinde olmasıdır. Bu kapsamda başlatılan projeler çok önemlidir ve bu projelere destek veren herkes çok değerli insanlardır. Geleceğimizin mimarları olacak çocuklarımızın üşümeden rahat bir şekilde eğitim ve öğretim hayatlarına devam etmeleri için başlattığımız bu kampanyaya ülkemizin birçok köşesinden destek geliyor. Öğrencilerimizin daha başarılı olmaları adına başlattığımız ve kısa sürede çığ gibi büyüyen kampanyamıza şu ana kadar destek veren bütün kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunuyor ve yeniden projemize destek çağrısı yapıyoruz. Emin olun ki, yapılan her yardım geleceğimizin daha güçlü, kuvvetli ve kudretli bir şekilde yetişmesine vesile oluyor. Yarınlarımızı ancak şu anda yaptığımız bunun gibi çalışmalarla daha donanımlı hale getirebiliriz.   Başlattığımız bu kampanyaya destek olarak 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulundaki öğrencilerimize destek olan Gönüllü İyilik Hareketi Derneği Başkanı Ersin Erdoğdu’ya yönetim kuruluna ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” 

15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Kebeli ise: “Öğrencilerimizin yüzlerindeki tebessüm için kilometreleri kat eden bunca insanla aynı duyguyu paylaşıyoruz her zaman bizlerin ve öğrencilerimizin yanında olan Ekinözü Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e ve öğrencilerimizi düşünerek soğuk kış günlerinde öğrencilerimizin içlerini ısıtan ve yüzlerinde tebessüm bırakan Gönüllü İyilik Hareketi Derneği Başkanı Ersin Erdoğdu’ya teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi