Göllü Mahallesinde düzenli şebekesi bulunmayan ve mevcut şebeke hattının ekonomik ömrünü doldurması sebebiyle mahalle genelinde şebeke hatları yenilenerek depolar arasında da bağlantı hatları döşemesi yapılacak. Ayaklıcaoluk Mahallesi Sarıkızlar Bölgesinde de düzensiz halde bulunan bireysel hatlar çok fazla kayıp kaçak oluşturmakta ve suyun yetersiz gelmesine neden olmaktaydı. KASKİ Genel Müdürlüğünün başlattığı çalışma kapsamında Göllü Mahallesinde 22 km, Ayaklıcaoluk Mahallesinde de 6 km olmak üzere bölgede 28 km şebeke hattı çalışması yapılacak.

Göllü Mahalle Muhtarı Mesut Pektaş çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘’ Mahallemizde içme suyu sıkıntısı vardı. Durumu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a ilettik. Sağolsun o da KASKİ Genel Müdürlüğümüze talimat verdi. Bu talimat doğrultusunda Göllü Mahallemizin şebeke çalışmaları devam ediyor. İnşallah vatandaşlarımız rahat bir şekilde suyunu içebilecekler. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a, KASKİ Genel Müdürümüz Mustafa Uzunlar’a ve emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

11 km şebeke hattının tamamlandığı çalışmaların haziran ayı içinde tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

Editör: Haber Merkezi