Birlik ve beraberliği sağlayarak komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla site yönetimi tarafından organize edilen aşure programına site sakinlerinin yanı sıra Onikuşubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'de katıldı. 

Kahramanmaraş'ın gözde bölgelerinden Kılavuzlu'da yapımı tamamlanarak hizmete açılan Gölkent Konutlarında ikamet eden vatandaşlar muharrem ayı nedeniyle aşure gününde buluştu. Pazar günü gerçekleştirilen organizasyona katılım yoğun olurken, vatandaşlar tekrarı için temennilerde bulundu. 

Site yönetimi tarafından organize edilen programın tertip komitesinde; site yönetimi adına Ali Günal, blok temsilcileri Fatih Bodur, Mustafa Karaca ve site sakini Abdulkadir Boyar yer aldı.   

Tertip komitesi adına konuşan site yöneticisi Ali Günal, programın muharrem ayı vesilesiyle tanışma ve kaynaşma organizasyonu olduğunu söyledi. Emeği geçenlere teşekkür eden Günal, sözlerini şu şekilde sürdürdü:  "Kahramanmaraş'ın gözde bölgelerinden olan Kılavuzlu'da bulanan sitemizde böyle anlamlı bir organizasyona imza atmak hem bizleri hem de sitemiz sakinlerini çok memnun etti. Bu organizasyonun başlangıç olacağını belirtmek istiyorum. Tertip komitesinde yer alan değerli arkadaşlarımız adına bu organizasyonda emeği bulanan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle sitemizin sorunlarını ve çözümleri noktasında tartışma ve konuşma ortamı da bulduk. Amacımız yaşam alanımızı daha da güzelleştirerek hayatımızı sürdürmektir. Ben tekrardan burada bulunan herkese teşekkür ediyorum."

Editör: Haber Merkezi