İçerisinde taziye evi, kütüphane, okuma salonu, yaşlılar dinlenme salonu, konferans salonu ve toplantı salonu barındıracak olan sosyal tesislerin temel atma töreni saygı duruşunu müteakiben İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşmaları bölümünde kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ülkemizde son günlerde meydana gelen hain saldırıları şiddetle kınadığını ifade ederek şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diledi.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmasında; “Bugün Göksun’umuza sosyal tesis kazandırıyoruz. İçerisinde birçok etkinlik yapılabilecek bir projeyi halkımızın hizmetine kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göksun’umuz bizim için önemli bir ilçedir. 
Göksun’umuzun yollarının asfalt problemi vardı. Dev bir asfalt ihalesi ile Göksun ilçemizin ve mahallelerinin grup yollarının asfalt sıkıntısını çözüyoruz. Bunun haricinde Büyükkızılcık yolunda genişletme çalışmalarımız başladı. Yol genişletme çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarına da başlayacağız.

Ayrıca Göksun ilçemizin çöp sorunu vardı. Katı Atık Bertaraf Tesislerimize taşımak suretiyle bu sorunu da ortadan kaldırıyoruz. 
Önemli derecede yaz aylarında nüfus yoğunluğu yaşayan bu ilçemize gereken hizmetleri Göksun Belediyemiz ile omuz omuza vererek sorunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu.
Açılış konuşmasının ardından törene katılanlar hep birlikte butona basarak temele ilk harcı döktüler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, açılış sonrasında Göksun Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkanvekili Oktay Sağlam ile sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi