Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Mesire Alanında düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının, kardeşlik ve birlik beraberlik içerisinde olma duygularını en güzel şekilde yaşama zamanı olduğunu kaydetti.

Kardeşlik iftarının AK Parti tarafından geleneksel hale getirildiğine işaret eden Başkan Aydın, “Öncelikle bu iftar programını yapmamızı isteyen, sizlerle beraber olmamızı, sizlerle aynı sofrayı paylaşmamızı, kardeşliğimizi pekiştirmemizi bizlere öğütleyerek, talimat vererek sizlerle bu iftar sofrasında bir araya gelmemize vesile olan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Yılda bir defa da olsa bir iftar sofrasında yetimlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren Başkan Aydın, “Yılda bir defa da olsa böyle güzel bir iftar sofrasında bulunmak bizleri son derece mutlu ediyor. Sizlerde bizim davetimize icap etmeniz, teşrif ettiniz. Bu sofraların asıl süsleyicisi, güzelleştiricisi ve anlamlandırıcısı siz değerli kardeşlerimizsiniz. Ben bu programa teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

İftar Programına Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Abdullah Yaylamış, Belediye Meclis Üyeleri, yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi