İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU ve İlçe Müdürü Şeref YURDAGÜL Dulkadiroğlu İlçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 2016 yılında başlatılan "Genç Çiftçi Projesi"nden faydalanmaya hak kazanan, Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Projesi'nin yürütüldüğü Baydemirli mahallesinde incelemelerde bulunarak proje hakkında çiftçilerden bilgi aldılar.



Genç çiftçi Ziyaretinde açıklama yapan İhsan Emiralioğlu: Baydemirli mahallesinde daha önce 6 adet damızlık düve verdiğimiz işletmemizden bir tanesindeyiz çiftçimizi ziyaret ettik. Verdiğimiz hayvanlara gayet güzel bakmışlar, çiftçimizde durumdan ve hayvanlardan memnun, inşallah bu işletmeler ilimizde çoğaldıkça çiftçilerimiz doğdukları topraklarda doymaya devam edecekler, böylelikle kırsalda yaşayan nüfusumuzun gelir seviyesi artırılmasına yönelik Bakanlığımızın hazırladığı projeler daha iyi sonuçlar vermeye başladı dedi.



Baydemirli mahallesi genç çiftçilerinden Elif Altun: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genç Çiftçi desteklemelerinden faydalandım hibe edilen hayvanlar çok iyi emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
Editör: Haber Merkezi