Havasıyla suyuyla, doğasıyla üreten insanıyla bölgenin altın şehri olmayı başaran Akdeniz'in incisi Kahramanmaraş, ünvanı gibi hakikaten Kahraman. Turizmden tanıtıma, uluslararası sanayi ve ticaret, kültür ve sanat fuarlarına katılan değerleriyle nerede bir fuar,organizasyon var ise Kahramanmaraş oranın hiç şüphesiz en gözdesi.Dün başlayan ve Pazar günü sona erecek olan İstanbul Yeşilköy Cnr Expo da düzenlenen uluslararası franchising fair/bayim olur musun? fuarına kahve çekirdeklerini sanata dönüştüren RoseBerryCoffee's daha fuarın ilk gününde Çanakkale boğazında kahve kokusu esintisine imza attı.

İstanbul Yeşilköy Cnr Expo da düzenlenen Franchising fuarına bu yıl ilk defa katılan ve marka danışmanlığını ünlü TV programcısı Ercan Arkat'ın yaptığı sahipleri Kahramanmaraşlı olan #RoseBerryCoffees daha ilk günden kurumsal ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı.Ege bölgesinde 2 ile bayilik verdi.



Milliyet Gazetesi Lezzet Eki Yayın Yönetmeni duayen gazeteci ve Lezzet Dernekleri Federasyonu Başkanı M.Vasfi Pakman, Marasta Dondurma Genel Müdürü Onur Oğuzlar, Marmara Bölge Müdürü Bülent Yağlıcı, Elegance Vip Parfüme Genel Müdürü Hakan Yılan ve 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'nın ziyaret ederek manevi destek olduğu RoseBerryCoffee's yönetim kurulu başkanı Eshabil Culfa daha fuarın ilk gününde dostlarımızın ziyaretiyle ziyadesiyle memnun olduk ve iki şehre franchise vermenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

RoseBerry Coffee's tüm şubelerinde Marasta markasıyla müşterilerine Kahramanmaraş dondurmasının eşsiz lezzetini sunuyor.

Kahramanmaraş'ın Franchising fuarında RoseBerryCoffee's (H-108), FM Kahve (D-112) ve Gönül Kahvesi (H-110) ile ilk günden fuarın gözdesi olduğunu belirtmek isteriz.
Editör: Haber Merkezi