İçinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle birçok etkinlikler düzenlenmekte. Fi Demir de geleneksel hale getirdiği Kutlu Doğum Yemeği’nin sekizincisini düzenledi.

Yoğun katılımın olduğu programda, yemekler yenildi dualar edildi.

Fi Demir Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Koşargelir, gazetemize yaptığı açıklamada, Peygamber Efendimizin sadece Müslümanlar için değil, tüm insanlık için örnek alınması gerektiğini söyledi.  

Koşargelir, konuşmasının devamında: “İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlâkıyla insanlığa örnek olarak insanlığın ufkunu aydınlatan, Yüce Allah'ın son elçisi Hz. Muhammed (SAV)'in kardeşlik, barış, huzur ve mutluluk dolu mesajları, günümüzde çok daha önemli ve anlamlı hale gelmiştir.

Bizlerde O’nun yolundan gitmek, kardeşliğimizi pekiştirmek için birbirimize hoş görü ile yaklaşıp, dostluklarımızı pekiştirmeliyiz.

Firma olarak ta bu buluşmaları geleneksel hale getirip, 8 yıldır Kutlu Doğum Haftasında dostlarımızla bir araya geliyoruz.

Davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığın ve İslam Alemi'nin Sevgili Peygamberimizi anmaktan ziyade anlamasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kutlu Doğum Yemeğine, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cemal Tanrıverdi, OSB Başkanı Abdullah Çinkay, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Tezcan, MÜSİAD eski Başkanı işadamı Ali Cilve ve çok sayıda davetli katıldı. 















Editör: Haber Merkezi