Milliyetçi Hareket Partisi  Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Fehmi Kiraz ve MHP Oniki şubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker ile Birlikte  Binevler Mahallesindeki Cuma Pazarın da, Pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını yerinde dinleyen  Kiraz “Biz bugün ne isek yarında aynı olacağız” dedi.

MHP  Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı  Fehmi Kiraz  Seçim Çalışmaları için geldiği Kahramanmaraş’ta ilk Ziyaretlerine  Oturduğu  Binevler Mahallesi Cuma Pazarı Pazarı esnafıyla bir araya geldi Hemşerileri tarafından yogun ilgi ile karşılanan Kiraz  “ . Çok zor bir iş yapıyorsunuz. Sorunlarınızı dinlemek, çözüm yollarını beraber bulmak için geldim. Biz bugün ne isek yarın da o olacağız.  Milletvekili Olarak Ankaraya gidersem Allah bize nasip ederse yine birlikte olacağız ve sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

Sıkıntılarını ve dertlerini ilk ağızdan  Kiraz’a  söyleme imkanı buldukları için memnun olduklarını ifade eden pazarcı esnafı “ Derdimiz çok soran yok. Ancak Bu Mahallemizin Evlatlarından olan Milletvekili Aday Adayı  Fehmi kiraz Kardeşimizden Allah Razı olsun ayağımıza kadar gelip dertlerimizi sıkıntılarımızı dinledi.  Fehmi Kiraz kardeşimiz çok bilgili. Bizim sıkıntılarımıza çözüm bulacağına inanıyoruz. Allah Yardımcısı olsun” dediler. Bu arada Pazar ziyareti sırasında alış veriş yapan vatandaşlarla da görüşen  Kiraz Kahramanmaraşlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Kiraz “ Hemşerilerime teşekkür ediyor, bu sevgiye ve ilgiye layık olmaya çalışacağım” dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Fehmi Kiraz Binevler Mahallesindeki Cuma Pazarındaki en büyük sorunun Kapalı bir alan olmadığını bizi İktidara getirdiklerinde pazarcı esnafına söz verdik kapalı bir  Pazar yeri yapacağız bunun içinde elimden gayreti göstereceğim  Kiraz Miliyetçi Hareket Partisine yogun ilğli olduğunu bununda sandıklara yansıyacağını düşündüğünü söyledi.

Kiraz 3 Proje ile Birlikte 30 Bin İnsanımız İstihdam sağlayacak

3 Tane Büyük proje  Tarımla ilğli geldiğini İfade eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Fehmi Kiraz en az 30 Bin Kişiye iş imkanı olacak olan 3 Tane büyük projeyi Allahın İzinli ile Mart ayı içersinde Açıklyacağını  Projelerden bir Tanesi ektör Projesi olduğunu Türkoğlu ,Göksun,Pazarcıkta olmak üzere diğer bir proje ise Elbistanda Olacağını 3 Üncü Projenin ise Çağlayancerit İlçesi ve bertiz köyleri arasında tarımsal Sanayi üzerine olacağını bu projlerle birlikte 30 Bin İnsanımıza İstihdam sağlayacak Kahramanmaraş’ın Çok Büyük sorunların olduğunu  Kahramanmaraş’ın sahibi yok Yollarına baktığımız zaman su birikimtisinden arabalar gidemiyor ,alt yapısına bakıyoruz malsef yetersiz Kahramanmaraş’ın 2002 Döneminde 7 tane Milletvekili verdi İktidar Partisine 2007 de 6 Tane verdi 2011 Yılında ise aynı şekilde 6 Tane verdi Toplamda 19 Tane Milletvekili verilmesine rağmen bakan alamadığı gibi hizmetleride alamadığını görüyoruz İnşallah biz Milleyetçi Hareket partisi iktidarında bu hizmetleri getirme sözü veriyoruz dedi.

Editör: Haber Merkezi