Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hafta sonu yaptığı gezi ve incelemelerde Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli ve Ak Parti Milletvekillerine yapılacak projelere ilişkin bilgiler aktardı.

Hafta sonu ilimize gelen Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Celalettin Güvenç ve İmran Kılıç’tan oluşan heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, yapacakları yatırım ve projeleri yerinde göstererek bilgiler aktardı.



Menzelet Mesire Alanında yapılan incelemelerin ardından bir açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ı turizmde cazibe merkezi hakline getireceklerini ifade ederek: “Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli ve beraberindeki heyetle incelemelerde bulunduk. Menzelet Mesire Alanı yanına, Menzelet Baraj Göletine bir adet iskele yapılacak. Aynı şekilde bir iskele de Ilıca tarafına yapılacak. Bizim alacağımız Gezi Teknesi ile Menzelet Baraj Gölü’nde turlar ve geziler düzenleyeceğiz. Ali Kayası başta olmak üzere bu turlarla şehrimizin doğal güzelliklerini insanlara tanıtma fırsatı bulacağız” diye konuştu.



Kılavuzlu Rekreasyon Alanı ile Yapay Plaj hakkında da bilgiler aktaran Başkan Erkoç: “Yaptığımız yatırımları, turizmde cazibeyi artıracak unsurlar olarak görüyoruz ve bu bilinçle hareket ediyoruz.

Ilıca beldemizde yapacağımız 5 yıldızlı Termal Otel Projemizle, yapay plajımızla, Kılavuzlu Rekreasyon Alanımızla, Yedikuyular'da yapacağımız Kayak Tesisi ile ve Ekinözü ilçemizdeki şifalı sularımızla şehrimiz turizm alanında daha da güçlü bir cazibe merkezi haline gelecektir” diye konuştu.






Editör: Haber Merkezi